Indietro a Info sull'Hotel

Eccellente 8,4
sulla base di 18 recensioni

Recensioni dei clienti

Seleziona il Tipo di Viaggiatore
Eccellente



da 18 recensioni
  • Condizione dell'hotel/pulizia 9,1
  • Servizi e attrezzature 8,0
  • Posizione 9,2
  • Comfort della stanza 7,8
  • Qualità dello staff 8,7
  • Qualità-prezzo 8,1
  • Cibo/pasti 7,2
Ordina in base

Viktor S. - Svezia
In coppia
Soggiorno di 3 notti - luglio 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Recensione del: 18 luglio 2012

Morten G. - Danimarca
In gruppo
Soggiorno di 1 notte - settembre 2015
God beliggenhed
beliggenhed
Recensione del: 21 settembre 2015

Hanne G. - Danimarca
In gruppo
Soggiorno di 3 notti - maggio 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Recensione del: 05 giugno 2015

Elizabeth M. - Danimarca
In famiglia (con figli grandi)
Soggiorno di 2 notti - ottobre 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Recensione del: 22 ottobre 2014

Iben B. - Danimarca
In coppia
Soggiorno di 4 notti - aprile 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Recensione del: 25 aprile 2013

Trine H. - Norvegia
In gruppo
Soggiorno di 3 notti - ottobre 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Recensione del: 24 ottobre 2013

Veldman J. - Paesi Bassi
In coppia
Soggiorno di 3 notti - maggio 2012
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Recensione del: 28 ottobre 2012

Harri M. - Finlandia
Viaggiatori d'affari
Soggiorno di 2 notti - ottobre 2012
Erinomainen sijainti
Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
Recensione del: 24 novembre 2012